Kanal 7 ekranlarının Hint dizileri yeni bölümleri ara vermeden dizi severlerle buluşmaya devam ediyor. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 20 Mayıs Çarşamba özeti ve fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünün Salı akşamı yayınlanması beklenirken, Kadir Gecesi Özel Programı ekranlara geleceğinden dolayı 1 gün ara verildi ve Hint dizisi Çarşamba akşamı kaldığı yerden devam edecek. Dizinin son bölümünde Dhruv Thapki’yi kandırıp Bihan’dan uzaklaştıracak ve bir odada baş başa kalacak. Thapki’ye ulaşamayan Bihan çok öfkelenecek ve ulaşamaması için engellenecek. Şada da Dhruv ile Thapki’nin baş başa kaldığını öğrenince işler daha da karışık bir hal alacak. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 90. Bölüm özeti ve fragmanı ekranlara geldi. Ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA 20 MAYIS ÖZETİ VE FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 20 Mayıs özeti ve fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Dhruv hain bir planla sahneye çıkacak. Thapki ile Bihan’ın ayrılması için kendince bir oyun kuracak. Dhruv’un hedefine ulaşıp ulaşmayacağı son bölümde belli olacak.

AŞK BİR RÜYA 90. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI YAYINLANDI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 90. Bölüm özeti ve fragmanı ekranlara geldi. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizinin yeni bölümünde Thapki’ye ulaşamayan Bihan’ın ne yapacağı ve Thapki ile buluşunca ne tepki vereceği ekranlara gelecek.