Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi tarafından yakından takip edilen Hint dizilerinin yeni bölümleri gelmeye devam ediyor. Aşk Bir Rüya son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 21 Mayıs özeti ve fragmanı dizi severlerle buluştu. Dizinin bir önceki bölümünde Dhruv büyük bir tuzak kurarak Bihan ile Thapki’nin ayrılması için sinsi planını devreye sokmuştu. Aşk, entrika ve intikam ve dramla örülü bir yapım olan Aşk Bir Rüya dizisinin yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 91. Bölüm özeti ve fragmanı sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Aşkın tüm sorunlarına çözeceğine inanan Thapki’nin yürekleri sıcak tutan hikayesi her gün Kanal 7 ekranlarında dizi severlerin beğenisine sunulmaya devam ediyor. Dizinin özet ve yayın detayları haberimizde yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA 21 MAYIS ÖZETİ VE FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 21 Mayıs özeti ve fragmanı izleyici ile buluştu. Aşkın ve masumiyetin öyküsü olan Aşk Bir Rüya’da yine izleyicileri heyecanlandıracak gelişmeler yaşanacak. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizi, kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde önemli ödüller kazandı ve izlenme rekorları kırdı.

AŞK BİR RÜYA 91. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINLANDI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 91. Bölüm fragmanı ve özeti ekrana geldi. Aşkın en masum halinin televizyona taşındığı dizinin oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimleri var ve dizi dram – romantik türleri ile ekranlarda yerini alıyor.

en yeni yerli diziler