Aşkın ve masumiyetin öyküsü adıyla tanıtımları yapılan Kanal 7’nin yeni dizilerinden olan Aşk Bir Rüya dizisi 22. Bölümü ile ekranlarda olacak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı yayında mı? Aşk Bir Rüya 22. Bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 10 Mart fragmanı ne oldu? Soruları yanıt buldu. Jigyasa Singh’in Thapki rolüyle başrolde oynadığı 2015 Hindistan yapımı dizi, Kanal 7 ekranlarında hafta içi 21.30, hafta sonu ise 21.00’de izleyici ile buluşuyor. Aşk Bir Rüya dizisine dair fragman detayları haberimizde yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA 22. BÖLÜM FRAGMANI – YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya 22. Bölüm fragmanı olan yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde Thapki’nin düğün töreninde Dhruv bir anda ortadan kaybolacak. Bihan ise Vasu’nun isteği üzerine onun kılığına girerek gelenekleri yerine getirecek. Dhruv kendine geldiğinde düğüne engel olmak isteyecek ancak başarılı olamayacak.

AŞK BİR RÜYA 10 MART FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 10 Mart 2020 fragmanı dizi severler ile buluştu. Dizinin son bölümünde, düğün sona erdiğinde Bihan damat başlığını çıkarmak için harekete geçecek ancak Thapki bir anda yere yığılacak ve Bihan’ın gerçek kimliği ortaya çıkmayacak. Dhruv ise bayıldığı yerden kalkarak Bihan’ın yanına gelecek ve ona hesap soracak. Gerçeklerin ortaya çıkması ile Thapki’nin ve Dhruv’un ne yapacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.