Televizyon ekranlarının en çok izlenen Hint dizileri arasında yerini alan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 23 Mayıs özeti fragmanı ekranlara geldi. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizi yeni bölümü ile Kanal 7’de hafta sonu saatinde başlayacak. Aşkın tüm sorunlarına çözeceğine inanan Thapki’nin hikayesinde yine heyecanlı bir bölüm izleyici ile buluşacak. Dhruv, Thapki’ye yaşama sebebinin sadece o olduğunu, onu bir kez kaybettiğini, bir daha kaybetmek istemediğini söyleyerek gözyaşı dökecek. Thapki ise bu sözleri duyduğuna inanamayacak. Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 93. Bölüm özeti fragmanı dizi severler ile buluştu. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin 23 Mayıs bölümü tanıtımı yayına girdi.

AŞK BİR RÜYA 23 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 23 Mayıs özeti fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Dhruv, Thapki’ye bir zamanlar birbirlerine kadar aşık olduklarını hatırlatacak. Thapki ise Bihan’ı ne kadar çok sevdiğini söyleyerek Bihan’ın bugünü ve geleceği olduğunu Dhruv’a söyleyecek. Bu cevap karşısında gözyaşı döken Dhruv olduğu yere çökerek üzüntüsünü belli edecek.

AŞK BİR RÜYA 93. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 93. Bölüm özeti fragmanı izleyici ile buluştu. Dizinin yeni bölümünde Vasu, felaketi durdurması gerektiğini ve belanın evlerinden uzaklaşması gerektiğini söylüyor ve bir şeyler yapması gerektiğini dile getiriyor. Vasu’nun hangi konudan bahsettiği 93. Bölümde ortaya çıkacak. Sevilen dizi Kanal 7 ekranlarında her gün yayınına devam edecek.