Kanal 7’nin çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 24 Mayıs özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde yine heyecan yüklü sahneler dizi severler ile buluşacak. Bihan ve Thapki adına düzenlenecek partide Dhruv yine Thapki’yle yakınlaşmasının yollarını arayacak ve birlikte dans etmek için hamle yapacak. Thapki ise kendisini zor durumda bırakan Dhruv’un yaptıklarının Bihan tarafından da duyulması için farklı bir yol izleyecek. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 94. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Aşkın tüm sorunları çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan hikayesi Pazar akşamı Kanal 7’de başlayacak. Dram ve romantik türleri ile ekrana gelen dizi, geniş oyuncu kadrosu ve dram dolu senaryosu ile dikkat çekiyor. Dizinin yeni bölüm tanıtım ve yayın ayrıntıları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 24 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 24 Mayıs özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Dhruv’un Thapki ısrarı devam edecek. Thapki ise Dhruv’dan uzaklaşmak için kendince bir plan yapacak ve Bihan’a evin dört bir tarafına kameraların takılması gerektiğini anlatacak. Düğün esnasında Dhruv Thapki’ye yakınlaşarak dans etmek isteyecek ve tuzak kuracak.

AŞK BİR RÜYA 94. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ YAYINLANDI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 94. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Dhruv’un şantaj görüntülerini kaydeden Thapki, bu görüntülerle birlikte tüm gerçekleri Bihan’a anlatmak isteyecek. Dhruv’un tehditlerinden korkmayan Thapki’nin ne yapacağı yeni bölümde belli olacak. Sevilen Hint dizisi dizi severler ile her gün buluşmaya devam edecek.