Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu. Aşkın peşinde olan Thapki’nin yürek ısıtan hikayesi ekrana taşınıyor. Aşk Bir Rüya 25 Mart fragmanı yayında mı? Aşk Bir Rüya 36. Bölüm fragmanı ve özeti ne oldu? Soruları yanıt buldu. Kanal 7 ekranlarında hafta içi saat 21.30’da, hafta sonları ise 21.00’de izleyici ile buluşan Aşk Bir Rüya’nın yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. 2015 Hindistan yapımı olan ve orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizinin başrollerinde Jigyasa Singh ve Ankit Bathla oynuyor. Kekeme bir kızın öyküsünün ekrana geldiği Hint dizisinin fragman detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 36. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan 36. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Thapki, Bihan’a yardım eden kişinin Pan olduğunu duyunca bunun arkasında başka bir olay olduğunu düşünecek. Dhruv ise Thapki’nin aşkına rağmen başkasıyla evlenme fikri ile yüzleşecek. Dhruv’un kendisine görücü gelen kişiyle evlenmeyi kabul edip etmeyeceği yeni bölümde ortaya çıkacak.

AŞK BİR RÜYA 25 MART FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya 25 Mart Çarşamba fragmanı yayında. Sevilen dizinin yeni bölümünde Vasu, gerçek fotoğrafın Çatki’nin hazırladığı sürprizle karıştığını anlayıp durumu Bihan’a bildirecek. Bihan ise kimse görmeden gizli bir şekilde fotoğrafı alıp yakacak. Yakma olayını gören Thapki fotoğrafın neden yakıldığını soracak.