Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 25 Mayıs özeti fragmanı dizi severler ile buluştu. Dizinin yeni bölümünde Dhruv, Thapki’yi zor durumda bırakmak için Bihan’ın hayatını tehlikeye atacak. Thapki’nin Bihan’ı zamanında kurtarıp kurtaramayacağı 25 Mayıs bölümünde ortaya çıkacak. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 95. Bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Kanal 7’nin çok izlenen ve ilgiyle takip edilen Hint dizisinde yine çok konuşulacak bir bölüm dizi severlerin beğenisine sunulacak. Kekeme bir kız olan Thapki’nin maceraları her gün ekrana gelmeye devam edecek. Yürekleri ısıtan bir öykü olan Aşk Bir Rüya dizisi 95. Bölümü Pazartesi akşamı başlayacak.

AŞK BİR RÜYA 25 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 25 Mayıs özeti fragmanı yayınlandı. Son bölümde Dhruv, Bihan’ı bayıltacak ve bir su bidonuna koyup bahçeye saklayacak. Thapki’ye kendisi ile romantik bir yemek yemediği sürece de Bihan’ın yerini söylemeyeceğini belirtecek. Şada’yı da odadan kovacak.

AŞK BİR RÜYA 95. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 95. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümümünde Thapki, Dhruv’un teklifini kabul etmek zorunda kalacak ve gözyaşlarına boğulacak. Ancak Dhruv, tüm şartların yerine getirilmesine rağmen Bihan’ın yerini söylemeyecek. Bihan ise bidondan çıkmayı başarak ancak Dhruv’un çalıştırdığı çimento makinesine çarpacak ve üzerine çimento dökülecek.