Kanal 7 ekranlarının çok izlenen Hint dizilerinden olan Aşk Bir Rüya dizisi 96. Bölümü ile ekranlarda olacak. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 26 Mayıs özeti fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde Dhruv, Bihan’ın aklına şüphe tohumlarının ekilmesi için Thapki’ye oyun oynayıp bunu Bihan’ın görmesini sağlayacak. Ayrıca Bihan’a Thapki ile ilgili yanlış bilgiler de veren Dhruv, birbirini çok seven aşık çifti ayırmak için elinden geleni yapacak. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 96. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Kekeme bir kız olan Thapki’nin umut dolu yaşamı Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve ödülleri toplayan Thapki Pyaar Ki adlı dizi, Türk televizyonlarında Aşk Bir Rüya adıyla bir süredir yayınlanıyor. Dizinin son bölüm fragmanı ve detayları haberimizde yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA DİZİSİ 26 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 26 Mayıs Salı özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde tüm ev ahalisi toplanıp oyun oynayacak. Harfler ve şekiller üzerinden kelimeleri bilmeye ve anlatmaya çalışan aile üyeleri, eğlenceli anlar yaşanmasını sağlayacak. Oyun oynandığı sırada Thapki’nin hareketleri ise Bihan’ın bakışlarını Dhruv’a çevirmesine sebep olacak.

AŞK BİR RÜYA 96. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ YAYINLANDI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 96. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Bihan şüphelerinde haklı çıkacak ve Thapki ile Dhruv arasında bir şeyler olduğunu anlayacak. Bunu fark eden Dhruv ise Bihan’ın daha fazla şüphelenmesi için Thapki’yi tuzağa çekecek. Bihan’ın Thapki hakkındaki düşüncelerini değiştirmeye çalışan Dhruv, Thapki’nin evlenmeye karşı mesafeli olduğu yalanını Bihan’a söyleyecek.