Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Kanal 7’nin yeni Hint dizilerinden olan Aşk Bir Rüya (Thapki Pyaar Ki) fragman detayları ortaya çıktı. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 39. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu yanıt buldu. Thapki ve Bihan’ın Şada’nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için işbirliği yapacağı, Aditi’nin ise Thapki’nin eski nişanlası Diwakar ile evleneceği yeni bölüme dair detaylar belli oldu. Aşk Bir Rüya 28 Mart 2020 Cumartesi fragmanı Kanal 7’nin sosyal medyasından paylaşıldı. Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmeye yanaşmadığı Thapki’nin hikayesi yeni bölümle devam edecek.

AŞK BİR RÜYA 28 MART FRAGMANI – SON BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 28 Mart fragmanı olan son bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Şada’nın kurduğu tuzak işe yarayacak ve Thapki’nin kolu yanacak. Bihan onun çığlıklarını duyup yardıma koşacak. Şada’nın tehlikeli olduğunu ve bunu kimsenin kabullenmediğini düşünen ikili işbirliği yapmaya karar verecek.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 39. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı olan 39. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Thapki’nin kız kardeşi Aditi daha önce Thapki’yi terk eden Diwakar ile gizli şekilde evlenecek ve aileye büyük bir şok yaşatacak. Diwakar Thapki’ye her şeyi anlatmak için onun evine gelecek. Bihan ise Diwakar’ı gördüğünde çok sinirlenecek ve onu kovmaya çalışacak.