Kanal 7 ekranlarında her akşam yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 28 Mayıs özeti fragmanı dizi severler ile buluştu. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde Dhruv iyice gözünü karartıp Thapki ile evlenmeye çalışacak. Bunun için de Şada’ya zorla boşanma sözleşmesi imzalatmak isteyecek. Şada ise Thapki’yi öldürmek için ona büyük bir tuzak kuracak. Konakta işlerin karışacağı bir bölüm yine ilgiyle izlenecek. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 98. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Thapki’nin yine ölümle burun buruna geleceği bir bölümde heyecanın dozu yükselecek. Aşk Bir Rüya’nın tanıtım ve yayın notları haberimizde yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA 28 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti ve fragmanı olan Aşk Bir Rüya 28 Mayıs Perşembe özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin 28 Mayıs akşamında yayınlanacak bölümünde Bihan, Thapki’nin Dhruv’a aşık olduğuna ikna olacak ve Thapki’den ayrılacağını söyleyecek. Ayrıca Bihan, 2 gün içinde ailesine tüm gerçekleri söyleyeceğini dile getirerek Thapki’ye olan öfkesini açığa çıkaracak.

AŞK BİR RÜYA 98. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ YAYINLANDI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 98. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin 98. Bölümünde, tüm olanlara bir anlam veremeyen Thapki yine gözyaşlarına boğulacak. Bu arada Thapki ve Bihan’ın düğün hazırlıkları da bir taraftan sürecek. Dhruv ise Şada’ya boşanma dilekçesini imzalatmaya çalışacak. Buna çok öfkelenen Şada sözleşmeyi yırtıp Thapki’yi öldürmeye karar verecek.