Kanal 7’nin çok izlenen Hint dizilerinden olan Aşk Bir Rüya dizisinin yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 29 Mayıs özeti fragmanı dizi severler ile buluştu. Aşk Bir Rüya’nın yayınlanan tanıtımında Thapki’nin Şada’dan yardım aldığı görüntüler ekrana geldi. Şada, Thapki’ye içi dolu bir teneke getiriyor ve Dhruv’la Thapki’nin kendisine çok iş yaptırdığını ve bu durumdan hiç bir şey anlamadığını söylüyor. Şada, evdekilerin de peşini bırakmadığını Thapki’ye söylüyor ve istediği her şeyi gizlice getirdiğini hatırlatıyor. Daha sonra ise Thapki tenekenin içindeki sıvıyı yere döküyor ve bu sırada Dhruv telefonla konuşarak dışarı çıkıyor. Dhruv’un kendisini görmesinden endişelenen Şada ise panik yaparak saklanacak bir yer arıyor. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 99. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Tahpki’nin Dhruv’a karşı hazırladığı plan ve planının sonucunda ne olacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizisinin tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 29 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 29 Mayıs özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dhruv’un kendisine oynadığı büyük oyunların ardından Bihan ile arası açılan Thapki karşı atağa geçiyor. Büyük bir heyecanın olacağı 29 Mayıs bölümü Kanal 7 ekranlarında kendi saatinde yayınlanıyor.

AŞK BİR RÜYA 99. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya 99. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Kendi ülkesinde yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran ve ödüllerin hepsini toplayan Aşk Bir Rüya dizisi dram ve romantik türleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor.