Kanal 7 ekranlarının çok izlenen ve ilgiyle takip edilen Hint dizilerinden Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 30 Mayıs özeti fragmanı izleyiciler için paylaşıldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni bölümünde Thapki ile Bihan’ın barışması ve birbirlerine güvendiklerini söylemesi üzerine Dhruv daha kesin bir çözüm bulmak için harekete geçecek. Bihan ve Thapki’yi ölümcül bir sonla ayırmaya karar veren Dhruv, Bihan’ı ortadan yok etmek için ateşle oynayacak. Thapki ise Dhruv’un adımlarını takip ederek planını çözmeye çalışacak ve Bihan’a zarar vermemesi için elinden geleni yapacak. Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 100. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Aşkın tüm sorunları çözeceğini zanneden Thapki’nin öyküsü, Hindistan’da yayınlandığı dönemde ödülleri silip süpürdü ve izlenme rekorları kırdı. Yürekleri ısıtan bir aşk öyküsü olan Aşk Bir Rüya’nın tanıtım ve yayın notları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 30 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 30 Mayıs özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Dhruv, Bihan’ın ölmesi için bir kumpas daha kuracak ve kuyuya düşmesini sağlayacak. Thapki ise kuyuda çırpınan Bihan’ı nihayet bulacak ve kuyudan çıkararak hayatını kurtaracak. Bu ölümcül hareketin arkasında Dhruv’un olduğunu tahmin eden Thapki, bunu kanıtlamak adına bir yol arayacak.

AŞK BİR RÜYA 100. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya 100. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde tüm planları bozulan ve Thapki’den de ret cevabı alan Dhruv, düğün günü için yeni bir plan yapacak ve aşık ikilinin yer alacağı sahnede yeni bir tuzak hazırlayacak. İkilinin nikahı kıyılmadan hemen önce düzeneği çalıştırıp amacına ulaşmaya çalışacak olan Dhruv’un nasıl bir sonla karşılaşacağı 100. Bölümde belli olacak.