Kekeme bir kız olan Thapki’nin umut dolu öyküsünün ekranlara taşındığı Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 4 Haziran Perşembe özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıldı ve dizi severler ile buluştu. Dizinin 4 Haziran akşamı saat 21.00’de yayınlanacak yeni bölümünde büyük bir sır açığa çıkacak. Pandey ailesi törende iken Koşi gelecek ve Bihan’a onun gerçek annesi olduğunu söyleyecek. Bihan’ın büyük bir tepkisi ile karşılaşan Koşi, Vasu’dan gerçekleri açıklamasını istedi. Vasu’nun Bihan’a gerçek annesinin kim olduğunu söyleyip söylemeyeceği yeni bölümde ortaya çıkacak. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 105. Bölüm fragmanı özeti dizi severler ile buluştu. Hindistan yapımı olan dizi kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde önemli ödülleri topladı ve izlenme rekorları kırdı. Aşk Bir Rüya dizisinin tanıtım ve yayın ayrıntıları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 4 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Ekranların çok konuşulan Hint dizilerinden Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 4 Haziran Perşembe özeti fragmanı yayınlandı. Aşkın tüm sorunları çözeceğine inanan Thapki’nin hikayesinde yine önemli gelişmeler var. Koşi’nin kim olduğu yeni bölümde ortaya çıkacak ve Pandey ailesi büyük bir şok yaşayacak. Bihan’ın gerçek annesi herkesin için doğruları anlatacak. Vasu ise bu gerçekler karşısında sessiz kalacak. Bihan’ın öfkesi duydukları karşısında daha da çoğalacak.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA 105. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Başrollerde Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nin olduğu Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 105. Bölüm fragmanı özeti izleyicilerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan fragman yeni bölüme dair önemli ipuçları verdi. Kalpleri ısıtan bir öykü sloganı ile yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölümü ile ekranlarda yerini alacak.