Kanal 7 ekranlarının yeni dizisi Aşk Bir Rüya 16. Bölümü ile heyecana kaldığı yerden devam edecek. Aşk Bir Rüya 4 Mart fragmanı yayında mı? Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı (16. Bölüm fragmanı) ne oldu? Sorularına yanıt aranıyor. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve ülkemizde televizyon izleyicisi ile yeni buluşmaya başlayan dizi hafta içi her gün saat 21.30’da, hafta sonu ise 21.00’de yayınlanacak. Kanal 7 televizyonunda yayınlanan Hint dizileri arasında yerini alan Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 4 MART FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 4 Mart 2020 fragmanı olan yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Thapki adını taşıyan kekeme kızın maceraları ve aşk mücadelesinin izlendiği dizi, 2015 yılında Hindistan’da yayınlanmaya başladı. Dram ve romantik türleri ile ekrana gelen dizi, kalpleri ısıtan öyküsü ile kısa sürede kendisine hatırı sayılır bir kitle edindi.

AŞK BİR RÜYA 16. BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

Aşk Bir Rüya dizisi 16. Bölüm fragmanı yayınlandı. Genç oyuncular Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrolde yer aldığı dizi, 4 Mart 2020 Çarşamba günü, saat 21.30’da Kanal 7 ekranında izleyici ile buluşacak. Thapki’nin maceraları her gün yayınlanmaya devam edecek.