Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Orijinal adı Thapkii Pyar Ki olan Hint dizisinin yeni bölümünde Vasu, Şada’nın itirafının kasetini izleyecek. Şada ise bunun Thapki’nin bir oyunu olduğunu söyleyecek. Şada’nın sözlerine inanan Vasu’nun ne yapacağı son bölümde belli olacak. Aşk Bir Rüya 44. Bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 2 Nisan Perşembe fragmanı dizi severler ile buluştu. 2015 Hindistan yapımı dizinin başrolünde Jigyasa Singh oynuyor, oyuncu kadrosunda ise Manish Goplani,  Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna isimleri var. Kekeme bir kız olan Thapki’nin öyküsünün anlatıldığı dizi Kanal 7 ekranlarında her gün izleyici ile buluşuyor.

AŞK BİR RÜYA 44. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya 44. Bölüm fragmanı olan son bölüm fragmanı ekranlara geldi. Sevilen Hint dizisinin son bölümünde Thapki ve Bihan düğünün olmasına engel olamayacak. Düğün bittikten sonra yerde kaset bulan Vasu kasedi izleyecek ve Şada’nın itirafı karşısında şok olacak. Şada’nın Dhruv ile şöhreti için evlendiğini duyan Vasu’nun ne yapacağı merak konusu olacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 2 NİSAN FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 2 Nisan fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Şada, Vasu’nun her şeyi öğrendiğini anlayıp tüm konuşmaları Thapki’nin zoruyla yaptığını söyleyecek. Vasu’nun Thapki’ye bir şey söylememesini isteyen Şada yalvaracak. Vasu ise Şada’nın tüm yalanlarına inanıp Thapki’ye karşı bilenecek.