Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı ekranlara geldi. Kanal 7’nin yeni başlayan Hint dizilerinden olan Aşk Bir Rüya’da Thapki ölümle burun buruna geliyor. Kekeme bir kızın öyküsünün ekranlara taşındığı dizi 2015 Hindistan yapımı. Aşk Bir Rüya 49. Bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı yayında mı? Aşk Bir Rüya 7 Nisan Salı fragmanı ne oldu? Soruları yanıt buldu. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizide, kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki’nin umut dolu yaşamı ekranlara taşınıyor.

AŞK BİR RÜYA 49. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 49. Bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı yayına girdi. Aşk Bir Rüya dizisi hafta içi 21.30’da, Cumartesi ve Pazar günleri ise 21.00’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Sevilen Hint dizisinin son bölümü olan 49. Bölümü 7 Nisan 2020 Salı günü saat 21.30’da ekranlara gelecek.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 7 NİSAN SALI FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 7 Nisan Salı fragmanı dizi severler ile buluştu. Thapki’nin kalpleri ısıtan umut dolu öyküsü Kanal 7 macerasına devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani,  Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna ve Jaya Battacharya’nın rol aldığı Hint dizisi, dram ve romantik türleri ile ekrana geliyor.