Kanal 7’nin sevilen Hint dizileri arasında yerini alan ve hafta içi 21.30’da, hafta sonları ise 21.00’de ekranlara gelen Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Şada’nın Thapki’nin yüzünü yakmaya çalışacağı son bölümde önemli gelişmeler var. Aşk Bir Rüya 50. Bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 9 Nisan Perşembe fragmanı önemli ipuçlarını içinde barındırıyor. Thapki’nin herkesin sevgisini kazanmasını hazmedemeyen ve ona tuzak kuran Şada, Thapki’nin yüzünü yakmak için şok bir hamle yapacak. Dram ve romantik türleri ile ekranlara gelen ve kalpleri ısıtan bir aşk öyküsüne yer veren dizinin başrolünde Jigyasa Singh ve Manish Goplani rol alıyor.

AŞK BİR RÜYA 50. BÖLÜM FRAGMANI – 9 NİSAN FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 50. Bölüm fragmanı olan 9 Nisan Perşembe fragmanı izleyiciler ile buluştu. Dizinin son bölümünde Thapki, Bihan’ın yardımı ile Şada’nın tuzağından kurtulmayı başaracak. Bihan’a hayat borcu olduğunu düşünen Thapki, ona karşı daha ılımlı davranmaya başlayacak. Onların sürekli mutlu olduklarını gören Şada ise Thapki’nin kendisini nasıl sevdirdiğine anlam vermeye çalışacak.

AŞK BİR RÜYA DİZİSİ 50. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Şada, Thapki’nin masum yüzü ile herkesi kandırdığını düşünecek ve yeni bir tuzak kurmak için harekete geçecek. Thapki’nin hazırladığı yemeğe tavuk ilave eden Şada, olacakları beklemeye başlar. Et yemeyen ailesi ise tavuğu görünce panik olacak. Şada ise Thapki’nin suyuna asit koyarak onu yakmaya çalışacak.