Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 75. Bölüm fragmanı yayına girdi. Aşkın ve masumiyetin öyküsü olarak ekranlara gelen ve orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Aşk Bir Rüya’da kekeme bir genç kız olan Thapki’nin maceraları ekrana geliyor. İlk yayınlandığı yıllarda ülkesinde fırtınalar estiren dizide Thapki’nin hayata umut dolu bakışı anlatılıyor. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 4 Mayıs 2020 Pazartesi fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Yayınlandığı süreçte birçok ödül de alan dizi, son bölümü ile ekranlarda olacak. Aşk Bir Rüya dizisi fragman ve yayın detayları ortaya çıktı. Dizinin yeni bölümünde Thapki, Şada’nın hamileliğinin sahte olmasından şüphelenecek ve bunu ortaya çıkarmak için harekete geçecek.

AŞK BİR RÜYA 75. BÖLÜM FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 75. Bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimlerinin yer aldığı 2015 Hindistan yapımı dram ve romantik türleri ile yayınlanan dizinin 75. Bölümü ekranda olacak. Dizinin son bölümünde Thapki, Şada’nın test sonuçlarına ulaşmaya çalışacak. Şada ise tahlil sonuçlarını değiştirerek Thapki’yi kandırmaya çalışacak.

AŞK BİR RÜYA 4 MAYIS 2020 PAZARTESİ FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi 4 Mayıs 2020 Pazartesi fragmanı ekranlara geldi. Evlilik çağında olan ancak kekemeliği yüzünden bir türlü evlenemeyen, kendisiyle de sürekli dalga geçilen Thapki’nin öyküsü Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Aşk Bir Rüya’nın 75. Bölümünde büyükanne, Thapki ile Bihan arasında bir gerilim olduğunu anlayacak ve Thapki ile konuşarak onun Bihan’dan özür dilemesini isteyecek. Thapki söz dinleyip özür dilemeye çalışır ancak Bihan’ın hakaretleri ile karşı karşıya kalır.