Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 76. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Bihan ile Thapki yüzleşiyor. Bihan içinden tüm geçenleri Thapki’ye haykırıyor ve onu itiyor. Thapki ise yere düşüyor. Bu sırada içeri girip Thapki’yi yerde görenler Bihan’a tepki gösteriyor ve Bihan tokat yiyor. Thapki’ye artık tahammül edemediğini söyleyen Bihan’ın sözleri şok etkisi yaratıyor. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 5 Mayıs 2020 Salı fragmanı yayına girdi. Kanal 7 ekranlarında her gün dizi severler ile buluşan dizinin 76. Bölümü Salı akşamı saat 21.30’da ekranlarda olacak.

AŞK BİR RÜYA 76. BÖLÜM FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 76. Bölüm fragmanı izleyiciler ile buluştu. Thapki ile Bihan’ın büyük bir kavgaya tutuşacağı ve Bihan’ın tokat yiyeceği son bölümde Thapki ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşacak. Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrol oynadığı dizinin yeni bölümünde büyük yüzleşme yaşanacak.

AŞK BİR RÜYA 5 MAYIS 2020 SALI FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi 5 Mayıs 2020 Salı fragmanı yayına girdi. Kekemeliği yüzünden büyük sorunlar yaşayan Thapki’nin öyküsü kaldığı yerden devam edecek. Yürekleri ısıtan Hint dizisinde dizi severleri duygudan duyguya sürükleyecek gelişmeler yaşanacak.