Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 21.30’da, Cumartesi ve Pazar günleri ise 21.00’de dizi severler ile buluşan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 77. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin 77. Bölümünde Balu Bihan ile tartışırken yaralanacak. Herkes Bihan’ın suçlu olduğunu düşünürken Thapki Bihan’ın masum olduğunu savunacak. Mahkemede Bihan’ın avukatlığını yapan Thapki, onun masum olduğunu ispatlamaya çalışacak. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 6 Mayıs 2020 Çarşamba fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin yürekleri ısıtan hikayesi her gün ekranlarda yerini alıyor. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Hint dizisinin son bölümü yine ilgiyle takip edilecek.

AŞK BİR RÜYA 77. BÖLÜM FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 77. Bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Dizinin son bölümünde Bihan, Thapki’ye duyduğu öfkenin acısını tüm ailesinden çıkaracak. Bihan’la tartışan Balı ise yaralanacak. Hastaneye kaldırılan Balu’nun durumu ciddiyetini koruyacak. Vasu ise Bihan’ı evlatlıktan reddedecek. Thapki, Bihan’ın babasını yaralamadığını savunsa da Vasu ona inanmayacak.

AŞK BİR RÜYA 6 MAYIS 2020 ÇARŞAMBA FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi 6 Mayıs 2020 Çarşamba fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Bihan’ı çaresiz gören Thapki onun masumiyetini kanıtlamak için bir yol arayacak. Komada olan Balu’nun yanına gidecek ve kendisine gelmesi için yalvaracak. Doktorla konuşan Thapki bir ipucu bulacak ve mahkemede Bihan’ın avukatlığını üstlenecek.