Kanal 7’nin sevilen Hint dizileri arasında olan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya 78. Bölüm fragmanı yayına girdi. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin son bölümünde Thapki’nin Bihan’ın suçsuz olduğunu ispatlamak için elinden geleni yapacağı mücadele ekranlara gelecek. Ayrıca Balu ölüm döşeğinde olacak. Balu’nun yaşayıp yaşamayacağı 78. Bölümde belli olacak. Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 7 Mayıs 2020 Perşembe fragmanı ve özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Evlilik çağına gelmiş kekeme olan zeki bir kızın hikayesinde Thapki’nin maceraları Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün 21.30’da ve hafta sonları 21.002de ekrana gelmeye devam ediyor. 2015 Hindistan yapımı ve dram – romantik türleri ile yayınlanan dizinin fragman ve yayın detayları haberimizde yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA 78. BÖLÜM FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 78. Bölüm fragmanı yayına girdi. Aşk Bir Rüya’nın son bölümünde Thapki’nin avukat olarak mahkeme salonuna girmesi başta Bihan olmak üzere herkesi şok edecek. Vasu, Bihan’ı savunduğu için Thapki’ye çok kızacak ancak onu kararından döndüremeyecek. Bihan ise Thapki’nin kendisi için yaptıklarını görerek çok mutlu olacak.

AŞK BİR RÜYA 7 MAYIS 2020 PERŞEMBE FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 7 Mayıs 2020 Perşembe fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Thapki, Bihan’ın suçsuz olduğunu, olay yerinde üçüncü bir kişinin olma ihtimalini mahkemeye anlatacak. Thapki’ye hak veren hakim polislerden olayın tekrar soruşturulmasını isteyecek. Balu’nun durumu ise daha da kötüleşecek.