Kanal 7 ekranlarının büyük bir hayranlıkla izlenen Hint dizileri arasında yerini alan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Aşk Bir Rüya 79. Bölüm fragmanı ve özeti yine ilgiyle izlenecek. Dizinin son bölümünde Thapki ve Bihan suçluyu bulmak için kolları sıvayacak. Balu’yu yaralayan kişinin peşine düşen ikili ne sonuca ulaşacak? Bihan yeniden ailesi ile birlikte mutlu olabilecek mi? Soruları yeni bölümde yanıt bulacak. Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 8 Mayıs 2020 Cuma fragmanı ve özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma açıldı. Her gün yayınlanan ve kekeme bir kızın öyküsünün ekrana geldiği Hint dizisinde önemli bir bölüm daha dizi severler ile buluşacak.

AŞK BİR RÜYA 79. BÖLÜM FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 79. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Bihan’ın aklına Balu’nun hayatını kurtarmak için bir yol gelecek. Thapki ile birlikte fikrini uygulamaya koyan Bihan, babasının hayatının kurtulduğunu öğrenip çok sevinecek. Thapki ise Balu’yu yaralayan kişinin bir başkası olduğunu savunup güvenliği için eve getirilmesini sağlayacak.

AŞK BİR RÜYA 8 MAYIS 2020 CUMA FRAGMANI VE ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisinin 8 Mayıs 2020 Cuma fragmanı ve özeti izleyiciler ile buluştu. Dizinin yeni bölümünde Thapki gerçek suçluyu ortaya çıkarmak için Dhruv’dan yardım isteyecek. Suçluya yaklaşan Thapki ve Bihan onu son anda ellerinden kaçıracaklar. Thapki umudunu yitiren Bihan’a destek olmaya çalışacak. Bihan ve ailesinin eski günlerine dönüp dönmeyeceği 79. Bölümde belli olacak.