Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 80. Bölüm fragmanı ve özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Thapki, Balu’yu kurtaracak panzehiri sonunda bulacak. Dhruv ise Bihan’ın masum olduğunu nihayet anlayacak ve Thapki için endişelenmeye başlayacak. Dhruv’un Thapki’yi kurtarıp kurtaramayacağı 80. Bölümde ortaya çıkacak. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 9 Mayıs 2020 Cumartesi fragmanı ve özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Yürekleri ısıtan umut öyküsünün oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimleri var. Kanal 7’de her gün yayınlanan 2015 Hindistan yapımı dizinin yeni bölüm heyecanı saat 21.00’de yaşanacak.

AŞK BİR RÜYA 80. BÖLÜM FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 80. Bölüm fragmanı ve özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Balu’yu yaralayan adam Thapki’nin bıçaklama görüntülerini bulduğunu öğrenince onu arayıp CD’leri kendilerine vermesini isteyecek. Aksi durumda Balu’yu iyileştirecek panzerihi vermeyeceğini söyleyen saldırgan, Thapki’yi korkutmayı başaracak. Thapki adamlarla buluştuğunda panzehiri almayı başaracak.

AŞK BİR RÜYA 9 MAYIS CUMARTESİ FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 9 Mayıs 2020 Cumartesi fragmanı ve özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Dhruv, Bihan’ın masum olduğunu kanıtlayan CD’yi tesadüfen izleyecek ve gerçekleri anlayacak. Thapki ise bir yolunu bulup panzehiri Çutki’ye verecek. Eve koşan Çutki Dhruv’a durumu anlatacak ve ilacın Balu’ya enjekte edilmesini sağlayacak. Thapki’nin tehlikede olduğunu öğrenen Dhruv’un ne yapacağı son bölümde ortaya çıkacak.