Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 82. Bölüm fragmanı ve özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Sevilen Hint dizisinin yayınlanan son bölümünde Bihan’ın masum olduğu ortaya çıkmıştı. Bihan babası için elinden geleni yapmış ve daha sonra büyükanne, Bihan ve Thapki’nin birbirine duygularını açması için ev halkını toplamıştı. Thapki ise Balu’nun eski haline dönebilmesi için bir plan hazırlamış ve uygulamaya koymuştu. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 11 Mayıs 2020 Pazartesi fragmanı ve özeti yayınlandı. Thapki’nin yürekleri ısıtan öyküsü yeni bölümü ile devam ediyor.

AŞK BİR RÜYA 82. BÖLÜM FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 82. Bölüm fragmanı ve özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Aşk Bir Rüya’nın yeni bölümü Pazartesi günü saat 21.30’da başlayacak. Aşkın ve masumiyetin hikayesi tüm hızıyla devam ediyor.

AŞK BİR RÜYA 10 MAYIS 2020 PAZARTESİ FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi 10 Mayıs 2020 Pazartesi fragmanı ve özeti yayına girdi. Kekeme bir kızın hikayesinin yayınlandığı dizinin oyuncuları arasında Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya isimleri var. 2015 Hindistan yapımı dizi romantik ve dram türleri ile ekrana geliyor.