Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya 83. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği Hint dizisinin son bölümünde Bihan, Vasu’nun oyununa dahil olacak. Thapki’nin duygularını açmasını isteyen Bihan’ın başarılı olup olmayacağı son bölümde ortaya çıkacak. Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 12 Mayıs 2020 Salı fragmanı ve özeti yayınlandı. Hindistan’da yayınlandığı dönemde birçok ödül alan ve en çok izlenen dizilerden biri olan Aşk Bir Rüya dizisinin başrolünde Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın oyuncuları yer alıyor. Aşkın en masum halinin ekranlara taşındığı Hint dizisi yeni bölümü ile saat 21.30’da Kanal 7 ekranlarında başlayacak.

AŞK BİR RÜYA 83. BÖLÜM FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisinin yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 83. Bölüm fragmanı ve özeti izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin son bölümünde Thapki, Bihan’a annesinin onu Şina’yla nişanlayacağını söylemek isteyecek. Batki ve Cutki ise bu duruma engel olmak için ellerinden geleni yapacak. Eve kuyumcu çağıran Vasu Bihan’ı göndermek için ona bir alışveriş listesi verecek. Şada ise Bihan’ın kuyumcuyu görmesi için onu arayacak ve acilen eve geri gelmesini söyleyecek. Bihan ise eve döndüğünde olan biteni görecek ve Thapki’yi kıskandırmak için nişan yüzüğünü seçmek istediğini söyleyecek.

AŞK BİR RÜYA 12 MAYIS 2020 SALI FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisinin 12 Mayıs 2020 Salı fragmanı ve özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Thapki, Bihan’ın tavrı karşısında gözyaşlarını gizlemek için onun yanından ayrıldığında herkes Bihan’a yüklenecek. Bihan oyunlardan haberi olduğunu ve işe yaramadığını söyleyecek. Ailesi ile anlaşma yapan Bihan, Thapki’nin duygularını açıklamasını sağlamaya çalışacak.