Sevilen Hint dizileri yeni bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Hint dizi fragmanları izle ve sevilen dizilerin son gelişmelerinden haberdar ol. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya 85. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Vasu, Şada’nın Thapki’ye bir oyun oynadığını anlayıp onu cezalandıracak. Thapki ve Bihan arasında ise kıskançlık krizleri başlayacak. Bihan’ın Thapki’nin tuzağına düşüp düşmeyeceği 85. Bölümde ortaya çıkacak. Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 14 Mayıs 2020 Perşembe fragmanı ve özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Aşkın tüm sorunları çözeceğine inanan kekeme bir kızın hikayesinin yer aldığı dizide Jigyasa Singh ve Ankit Bathla başrolde oynuyor. Kanal 7’de 21.30’da başlayacak dizinin fragman ve yayın detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 85. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ (YENİ BÖLÜM FRAGMANI)

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya 85. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Vasu, Thapki’yi küçük düşürmeye çalışan radyo programcısına ders vermek isteyecek. Programcının yanına gittiğinde ise Şada’yı görüp çok öfkelenecek ve Thapki’ye yaptığı kötülükler yüzünden ona kızacak. Şada ise bir yolunu bulup kendisini affettirmeye çalışacak. Hamileliği sebebiyle ona bir şey söylemek istemeyen Vasu yine de ceza alacağını söyleyecek.

AŞK BİR RÜYA 14 MAYIS 2020 PERŞEMBE FRAGMANI VE ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 14 Mayıs 2020 Perşembe fragmanı ve özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Thapki ve Bihan arasında büyük bir kıskançlık krizi patlayacak. Bihan’ı hayranı olduğu oyuncu Katrina’dan kıskanan Thapki ona bir oyun oynayacak. Bihan’ın bu tuzağa düşüp düşmeyeceği yeni bölümde belli olacak.