Kanal 7 ekranlarının Hint dizileri yeni bölümleri yayınına devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesi olan Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya 87. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Hint dizi fragmanları izle sorusuna yanıt arayan dizi severlere güzel haber geldi. Dizinin yeni bölümünde Bihan ve Thapki annelerini eve geri getirmek için bir plan yapacak. Bihan’a kızan Şada ise Thapki’ye zarar verip onun canını yakmak isteyecek. Tahpki’nin Şada’nın tuzağına karşı ne yapacağı merak konusu oldu. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 16 Mayıs 2020 Cumartesi özeti yayınlandı. Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrolde olduğu, kekeme bir kızın hikayesinin ekrana taşındığı dizi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizinin fragman ve özet detayları haberimizde cevap buluyor.

AŞK BİR RÜYA 87. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 87. Bölüm fragmanı ve özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Thapki ve Bihan Vasu’nun yeniden eve dönmesi için bir plan yapacak. Vasu ve Balu’nun tanıştığı hayvanat bahçesine bilet alan Bihan, Şada’dan annesini de oraya getirmesini isteyecek. Anne ve babasının ilk tanıştıkları anı yeniden yaşamasını isteyen Bihan, Thapki’nin yardımı ile aynı ortamı oluşturacak.

AŞK BİR RÜYA 16 MAYIS 2020 CUMARTESİ ÖZETİ VE FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 16 Mayıs 2020 Cumartesi özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Bihan’ın tehditlerine karşılık vermek isteyen Şada, Thapki için tuzak hazırlayacak. Hayvanat bahçesindeki gorili serbest bırakan Şada’nın amacına ulaşıp ulaşmayacağı 87. Bölümde belli olacak.