Dizi fragmanları izle ve Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri izlemek için arama yapan izleyicilere müjdeli haber geldi. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti ve fragmanı olan Aşk Bir Rüya 89. Bölüm fragmanı ve özeti yayına girdi. Kanal 7 ekranlarında yayınına ara vermeden devam eden ve her gün dizi severler ile buluşan dizinin son bölümünde Bihan ve Thapki için yeniden düğün yapılması kararı alınacak. Dhruv ise düğün planlamasını üstlenince herkes bu duruma çok şaşıracak. Dhruv’un aklından geçenin ne olduğu ise merak konusu olacak. Hindistan yapımı film, kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kırmış ve birçok ödüle de layık görülmüştü. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve Kanal 7 izleyicisi ile her gün buluşan Aşk Bir Rüya’nın 89. Bölüm özeti ve yayın detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 89. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya 89. Bölüm özeti ve fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Şada’nın Thapki’ye kurduğu tuzaklar ve aslında hamile olmadığı ortaya çıkınca Vasu onu evden kovacak. Fakat Dhruv, annesine itiraz edip onu evden kovamayacağını söyleyecek. Balu, Bihan ile Thapki’nin evliliğinin sık sık sorgulanmasından rahatsız olduğunu belirtecek ve onlara yeniden görkemli bir düğün yapacağını söyleyecek.

AŞK BİR RÜYA 18 MAYIS 2020 PAZARTESİ ÖZETİ VE FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 18 Mayıs 2020 Pazartesi özeti ve fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde ailenin gelinleri düğünde kız tarafında yer almak isteyecek. Vasu, düğün hazırlıklarını kimin yapacağını düşünürken Dhruv bu görevi üstlenecek. Dhruv’un Thapki ve Bihan için hazırladığı tören herkesin beğenisini kazanacak. Davranışları ile herkesi şaşırtan Dhruv’un aklından neler geçtiği son bölümde ortaya çıkacak.

Yeni başlayan diziler 2020, en iyi sezon yapımları ve en yeni yerli diziler belli oldu