Dizi fragmanları izle araması yapan izleyiciler, tüm dizilerin çekimlerini durdurduğu bir süreçte yayınına devam eden Hint dizilerinin fragmanları ile karşılaşıyor. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 90. Bölüm fragmanı ve özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı ve izleyici ile buluştu. Sevilen dizinin son bölümünde Dhruv yeni planı ile izleyiciyi şaşırtacak. Bir önceki bölümde Bihan ile Thapki’nin törenini organize eden Dhruv bu kez aşık ikiliyi ayırmak için harekete geçecek. Planını adım adım uygulamaya koyan Dhruv’un sinsi planının amacına ulaşıp ulaşmayacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 20 Mayıs 2020 Çarşamba fragmanı ve özeti büyük ilgi gördü. Aşkın ve masumiyetin en saf halini Kanal 7 izleyicisi ile buluşturan yapımın yeni bölümü dizi severlerin beğenisine sunulacak.

AŞK BİR RÜYA 90. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA 20 MAYIS FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 20 Mayıs 2020 Çarşamba fragmanı olan Aşk Bir Rüya 90. Bölüm fragmanı ve özeti ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Thapki ve Bihan’ın ayrılması için sinsi bir plan yapan Dhruv, planının ilk ayağını harekete geçirmek için Thapki’yi kanalda çalışmaya ikna edecek ve ardından kanala gelen Bihan’ı içeri aldırmayacak. Thapki ile baş başa kalan Dhruv, Bihan’ın olay çıkarmasını izleyecek.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı. Yeni bölümdeki en büyük öfkeyi ise Şada gösterecek. Thapki ve Dhruv’un yalnız olduğunu öğrenecek olan Şada’nın tepkisi son bölümde ortaya çıkacak. Daha sonra Thapki’ye kavuşan Bihan’ın Thapki’ye ne söylediği de fragmana yansıdı.

en iyi sezon yapımları ve en yeni yerli diziler