Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 91. Bölüm özeti ve fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Bihan’ın yalanı ortaya çıkacak ve Thapki kendisine yalan söylendiği için büyük tepki gösterecek. Dhruv ise yeni bir plan yaparak ikiliyi ayırmak için yeni hamlelerde bulunacak. Şada’nın da Thapki için ölümcül planları ekranda olacak. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 21 Mayıs 2020 Perşembe özeti ve fragmanı yayınlandı. Thapki ile Bihan’ı ayırmak için her yolu deneyen Dhruv’dan yeni bir atak daha gelecek. Thapki ise gelişmeler karşısında şok olacak. Şada’nın tabut sözlerine yeni bölüme damga vuracak. Dizinin yayın notları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 91. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 91. Bölüm özeti ve fragmanı yayına girdi. Yeni bölümde Bihan ile birlikte olan Thapki’ye bir telefon gelecek ve telefondaki ses Thapki’ye kolyeyi beğenip beğenmediğini soracak, Thapki’den beğendiği onayını alan kişi bu kez şok edici cümleleri kuracak ve kolyeyi Dhruv’un seçtiği bilgisini verecek. Bu bilgi karşısında şok olan Thapki, doğum günü için hediye edilen kolyeyi Bihan’a verecek.

AŞK BİR RÜYA 21 MAYIS ÖZETİ VE FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 21 Mayıs özeti ve fragmanı ekranlara geldi. Yeni bölümde kolyeyi ateşe atan Dhruv, kolyeyi yaktığı gibi Bihan ile Thapki’nin de bağını koparıp atacağını söyleyecek. Şada ise Thapki’yi canlı olarak bir tabuta gömeceğini söyleyecek. Sevilen dizi Kanal 7’de yeni bölümü ile ekranlarda olacak.