Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 93. Bölüm özeti fragmanı Hint dizilerinin hayranları ile buluştu. Büyük bir kitle tarafından yakından takip edilen dizinin yeni bölümünde Dhruv’un ısrarı, Thapki’nin çaresiz kalışı ve Bihan’ı sevdiğini söyleyişi ekranlara damga vuracak. Duygusal anların yaşanacağı 93. Bölüm Kanal 7 ekranlarında akşam saatlerinde dizi severler ile buluşacak. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 23 Mayıs 2020 Cumartesi fragmanı özeti yayınlandı. Kendi ülkesinde yayınlandığı yıllarda ödülleri silip süpüren ve Hindistan’ı hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan dizinin başrolünde Jigyasa Singh ve Ankit Bathla rol alıyor. Kekeme bir kız olan Thapki’nin umut dolu öyküsü her gün ekranlara geliyor.

AŞK BİR RÜYA 93. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 93. Bölü özeti fragmanı ekranlara geldi. Aşkın en masum halinin kameralara yansıdığı dizide son bölümlerde Dhruv’un Thapki ile ilgili harekete geçişi ekranlara taşınmıştı. Yeni bölümde de Dhruv Thapki ısrarını sürdürüyor ve aşkını yeniden ilan ediyor.

AŞK BİR RÜYA 23 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI YAYINLANDI

Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 23 Mayıs özeti fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Yürekleri ısıtan bir öykü olan 2015 yapımı Hint dizisi Kanal 7’de yayınını sürdürüyor.