Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 94. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Thapki daha da köşeye sıkışacak. Thapki ve Bihan için organize edilen partiye katılan Dhruv Thapki ile dans etmek isteyecek. Dhruv’un zorba hareketlerine artık katlanamayan Thapki ise Bihan’a gerçekleri anlatmak isteyecek. Bunun için elinde görüntüler de olan Thapki’nin ne yapacağı merak konusu oldu. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 24 Mayıs Pazar fragmanı özeti ekranlara geldi. Kekeme bir kız olan Thapki’nin hikayesi Kanal 7 ekranlarında her akşam yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin yeni yayınlanacak bölümünde izleyeciler, Thapki’nin çaresizliği ve içinde bulunduğu soruna çözüm arayışını izleyecek.

AŞK BİR RÜYA 94. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 94. Bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Dhruv, Thapki ile düğünde kendisiyle evleneceğini söyleyecek. Thapki ise Dhruv’un bu zorlamalarından kurtulmak için bir yol alarak. Bihan’a evin farklı yerlerine kameralar yerleştirmesi gerektiğini söyleyecek ve Dhruv’a kolay pes etmeyeceği mesajını verecek.

AŞK BİR RÜYA 24 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 24 Mayıs özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde, düğün töreninin olduğu sırada Thapki ile dans etmek isteyen Dhruv ona bir tuzak kuracak. Thapki ise Dhruv’un tehditlerini kaydedecek ve Bihan’ın gerçekleri öğrenmesini isteyecek. Bihan’ın şantaj görüntülerini izleyip izlemeyeceği son bölümde ortaya çıkacak.