Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 95. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizileri arasında yerini alan ve kısa sürede çok sevilen dizi yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 25 Mayıs fragmanı özeti yine ilgiyle izlenecek. Yeni bölümde Dhruv, Bihan’ın hayatını tehlikeye sokacak ve Thapki’den istediklerini yerine getirmesini, aksi durumda Bihan’ın yerini söylemeyeceğini kaydedecek. Thapki ise Dhruv’a karşı yine çaresiz kalacak. Bihan’ın hayati tehlikesinin hangi sonuca varacağı ise 95. Bölümde belli olacak. Hindistan’da yayınlandığı dönemde ödülleri silip süpüren ve izlenme rekorları kıran Aşk Bir Rüya dizisinin tanıtım ve yayın notları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 95. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 95. Bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Thapki ile duygusal bir yakınlaşma için yemek teklifini ileten Dhruv, bu teklifi garantiye almak için de Bihan’ı bayıltıp sadece kendi bildiği bir yerde saklayacak. Bihan’ın hayatının tehlikede olduğunu anlayan Thapki ise çaresiz şekilde bu teklifi kabul etmek durumunda kalacak. Ağlayan Thapki, Dhruv’un tüm isteklerini yerine getirmesine rağmen Bihan’ın yerini öğrenemeyecek.

AŞK BİR RÜYA 25 MAYIS FRAGMANI ÖZETİ YAYINLANDI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 25 Mayıs fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin son bölümünde Bihan, sıkıştığı bidondan dışarı çıkmayı başaracak ancak bu kez de ölümle burun buruna gelecek. Thapki, Bihan’ı kurtarmak için harekete geçecek. Heyecan dolu yeni bölüm Kanal 7 ekranlarında dizi severler ile buluşacak.