Kanal 7’nin Hint dizileri yeni bölümleri yayına devam ediyor. Dizi fragmanları izle aramaları için sevindirici haber geldi. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 96. Bölüm özeti fragmanı dizi severler için Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Büyük bir hayran kitlesi tarafından yakından takip edilen dizinin son bölümünde Dhruv, Bihan’ın Thapki’ye olan güvenini zedelemek için büyük uğraş verecek ve Bihan’ın Thapki’ye olan inancının sarsılmasını sağlayacak. Türlü oyunlarla Bihan’ı manipüle eden Dhruv’un tuzakları bitmek bilmeyecek. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 26 Mayıs Salı fragmanı özeti izleyiciler ile buluştu. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimlerinin yer aldığı dizinin tanıtım ve yayın notları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 96. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti ve fragmanı olan Aşk Bir Rüya 96. Bölüm özeti fragmanı dizi severler için paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Bihan, Thapki ve Dhruv arasında yaşanan gerilimi hissedecek ve geçmişteki bağları hatırlayıp onları kıskanmaya başlayacak. Bihan, Thapki’nin Dhruv’a karşı yine bir şeyler hissettiğini düşünerek şüphesini arttıracak. Dhruv ise bu şüpheyi görerek daha da güçlendirmesi için yepyeni planlar yapacak.

AŞK BİR RÜYA 26 MAYIS FRAGMANI ÖZETİ YAYINLANDI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 26 Mayıs Salı fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Dhruv, Thapki’ye yine tuzak kuracak. Thapki’yi gecenin ilerleyen saatlerinde arabasına çağıracak. Bihan’ın bu sahneye şahit olması için ise ona mesaj atacak. Dhruv, Bihan’ın yanına gelip Thapki’nin evlenmekten korktuğunu söyleyecek. Bihan’ın Thapki’nin aşkına olan inancını sarsmak için hareket eden Dhruv, yine aşık ikilinin arasına girecek.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI