Türkiye’de yayınlanan Hint dizileri arasında en çok izlenen yapımlardan biri haline gelen Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 98. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinin 98. Bölümünde Bihan büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak. Dhruv tarafından manipüle edilen ve yanlış yönlendirilen Bihan, Thapki’nin kendisini değil Dhruv’u sevdiğini düşünerek tüm olan bitenleri ailesine anlatmaya karar verecek. Thapki’ye karşı da ağır sözler söyleyen Bihan, Dhruv’un oyununa gelecek. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 28 Mayıs Perşembe fragmanı özeti yayınlandı. Her şeyin birbirine gireceği ve yine büyük bir dikkatle izlenecek bir bölüm Kanal 7’de yayınlanacak. Aşk Bir Rüya dizisinin fragman detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA 98. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 98. Bölüm özeti fragmanı dizi severler ile Kanal 7 aracılığı ile buluştu. Dizinin yeni bölümünde Dhruv aşıkları birbirinden ayırmayı başaracak. Ardı ardına hayata geçirdiği planları ile Thapki ile Bihan’ı birbirinden ayıran Dhruv, Thapki ile evlenmesinin önünde hiçbir engel kalmadığını söyleyecek ve Şada’ya da boşanma kağıtlarını imzalatmaya çalışacak.

AŞK BİR RÜYA 28 MAYIS FRAGMANI ÖZETİ YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 28 Mayıs Perşembe fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma açıldı. Dizinin son bölümünde Şada’nın Thapki’yi öldürme planı ve Thapki’nin bu tuzaktan nasıl kurtulacağı ekranlara gelecek. Ayrıca Dhruv ve Bihan cephesinde de önemli gelişmeler olacak.