Hint dizileri yeni bölümleri, dizi fragmanları izle aramaları yapanlar için sevindirici haber geldi. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 99. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Son bölümlerinde özellikle Dhruv’un hain planlarına yoğunlaşan Hindistan yapımı dizide, Dhruv nihayet amacına ulaşmış ve aşık çifti ayırmayı başarmıştı. Yeni bölümde ise Thapki’den karşı atak geliyor ve Bihan’ı yeniden kazanmaya çalışan Thapki, Şada’nın yardımı ile Dhruv’a oyun oynuyor. Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 29 Mayıs Cuma fragmanı özeti dizi severler için Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizide aşk, intikam ve entrikalarla dolu yeni bölümler her gün yayınını sürdürüyor.

AŞK BİR RÜYA 99. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 99. Bölüm özeti fragmanı izleyiciler ile buluştu. Kekeme bir kız olan Thapki’nin macerası birkaç ay önce Kanal 7 ekranlarında başlamış ve her gün yayınlanmaya devam etmişti. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizinin yeni bölümlerinde heyecan giderek artıyor.

AŞK BİR RÜYA 29 MAYIS FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya 29 Mayıs fragmanı özeti yayına girdi. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimlerinin yer aldığı 2015 Hindistan yapımı Aşk Bir Rüya dizisinde Thapki’nin Dhruv planları ekranda olacak.