Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 10 Nisan Cuma fragmanı izleyici ile buluştu. Vasu, Şada’dan hazırladığı asitli suyun hesabını soracak. İkili, Thapki’yi herkesin içinde küçük düşürmek için işbirliği yapmaya karar verecek. Aşk Bir Rüya 51. Bölüm fragmanı birçok soru işaretini de beraberinde getirdi. Sevilen Hint dizisinin son bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Kanal 7’nin her gün yayınlanan dizileri arasında yer alan Aşk Bir Rüya’da, aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin maceraları ekrana geliyor. Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrol oynadığı, kekeme bir kızın umut dolu yaşamının ekranlara taşındığı dizinin 51. Bölümü 10 Nisan 2020 Cuma günü saat 21.30’da yayında olacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 10 NİSAN CUMA FRAGMANI

Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı (10 Nisan Cuma fragmanı) dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin son bölümünde Vasu, Şada’nın suya asit döktüğünü anlayacak ve suyu gizlice değiştirecek. Bu sayede yanmaktan kurtulan Thapki ise temizlenme töreninde yaşananlara anlam veremeyecek. Şada ise Vasu’nun suyu değiştirdiğinden habersiz olarak, asidin neden işe yaramadığını anlamaya çalışacak.

AŞK BİR RÜYA 51. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AŞK BİR RÜYA 51. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi 51. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Vasu, Şada’ya tokat atacak. Şada ise ne olduğunu anlayamayıp gözyaşı dökecek ve Dhruv’un hala Thapki’yi sevdiğini söyleyecek. Vasu ve Şada bundan sonra birlikte plan yapmaya karar verecek.