Dizi fragmanları izle, Hint dizileri yeni bölümleri Kanal 7 ekranlarından her gün yayınlanmaya devam ediyor. Bu diziler arasında yer alan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 90. Bölüm özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dhruv’un yeni bir planla harekete geçeceği, Bihan ile Thapki’yi birbirinden koparmak için yeni bir kurguyu uygulayacağı bölümde herkesin tedirginliği bir kat daha artacak. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği Aşk Bir Rüya dizisi 20 Mayıs 2020 Çarşamba bölümü ile televizyon ekranlarında olacak. Yürekleri ısıtan bir aşk öyküsü olan dizide aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin maceraları ekrana geliyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 90. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi 90. Bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı ve özeti ekranlara geldi. Aşkın ve masumiyetin hikayesinde yine aşıkları ayırmak için gizli planlar devreye giriyor. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizinin başrolünde Jigyasa Singh ve Ankit Bathla isimleri yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ (20 MAYIS ÇARŞAMBA)

Aşk Bir Rüya dizisi 20 Mayıs 2020 Çarşamba özeti olan Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı ve özeti yayına girdi. 2015 Hindistan yapımı olan ve dram – romantik türleri ile ekrana gelen dizi kendi ülkesinde yayınlandığı yıllarda birçok ödüle layık görülmüş ve izlenme rekorları kırmıştı.

Yeni başlayan diziler 2020