Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Şada’nın Thapki’yi yakmaya çalışacağı yeni bölümde Thapki’nin tuzaktan kurtulup kurtulmayacağı yanıt bulacak. Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin hikayesinin anlatıldığı dizi tüm heyecanı ile devam ediyor. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 38. Bölüm fragmanı yayında mı? Sorusu yanıt buldu. Kanal 7’nin yeni başlayan Hint dizilerinden olan Aşk Bir Rüya’nın 27 Mart Cuma fragmanı birçok soruyu yanıtlayacak. Cumartesi ve Pazar günlerinde saat 21.00’de, diğer tüm günlerde ise 21.30’da izleyici ile buluşan dizinin başrol oyuncuları Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’dır. Thapki’nin umut dolu aşk hikayesinin ekranlara geldiği Aşk Bir Rüya dizisi 2015 yılında Hindistan’da başladı. Dram ve romantik türleri ile ekranlara gelen dizinin son bölüm fragman detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 38. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 38. Bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Sevilen dizinin son bölümünde Dhruv ve Şada’nın düğünü için hazırlıklar başlayacak. Thapki ise Şada’ya son derece sıcak davranacak. Fakat Şada, Thapki’yi köşeye sıkıştıracak hamleler yapacak. Bihan ise annesinin Dhruv ve kendisi arasında ayrımcılık yaptığını görüp ağlamaya başlayacak. Bihan’ın ağladığını gören Thapki bu duruma çok şaşıracak.

AŞK BİR RÜYA 27 MART FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi 27 Mart Cuma fragmanı yayına girdi. Kanal 7’de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Şada, Thapki’ye zarar vermek isteyecek. Depodaki kandil yağının ısınmasını sağlayan Şada, Thapki’yi yakmak için ona bir tuzak hazırlayacak. Şada’nın hareketlerinden şüphelenen Thapki’nin bu tuzağa düşüp düşmeyeceği 28. Bölümde yanıt bulacak.