Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı yayına girdi. Bihan’ın tutuklanacağı son bölümde birçok gelişme var. Aşk Bir Rüya 33. Bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 21 Mart fragmanı ve özeti yayınlandı mı? Sorusu yanıt arıyor. Aşkın peşinde bir kız olan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ekranlara geliyor. Hafta içi her gün 21.30’da, Cumartesi ve Pazar günleri ise 21.00’de izleyici ile buluşan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı ve merak edilen özet haberimizde yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Sevilen dizinin son bölümünde herkes Bihan’ın öldüğünü düşünürken o bir anda ortaya çıkacak. Vasu ise Bihan ile Thapki’nin yakınlaşması için yaklaşan bayramı fırsat bilerek harekete geçecek. Bayramda olacak tüm adetleri birlikte yapmaları için gelinlerden de yardım alınacak.

AŞK BİR RÜYA 33. BÖLÜM FRAGMANI (21 MART FRAGMANI)

Aşk Bir Rüya dizisi 33. Bölüm fragmanı olan 21 Mart fragmanı ekranlara geldi. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümünde eve polisler gelecek ve herkes çok şaşıracak. Polisler, Thapki ve Bihan’ın zoraki bir evlilik yaptığını söyleyip Bihan’ı hapse atmak isteyecek. Thapki ise tüm gerçekleri polise anlatacak ve Bihan tutuklanacak.