Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. Kanal 7’nin yeni Hint dizilerinden olan Aşk Bir Rüya, kısa sürede çok sevilen ve çok izlenen bir dizi oldu. Büyük bir hayran kitlesi olan dizinin fragman detayları da merak ediliyor. Aşk Bir Rüya dizisi 31 Mart fragmanı yayında mı? Aşk Bir Rüya 42. Bölüm fragmanı ne oldu? Soruları yanıt arıyor. Kekeme bir kız olan Thapki’nin öyküsünün anlatıldığı Hint dizisinin Salı fragmanı ve yayın detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Hint dizisi Kanal 7 ekranlarında Aşk Bir Rüya adıyla yayınlanmaya başladı. Hafta içi her gün saat 21.30’da, hafta sonları ise 21.00’de yayınını sürdüren dizide, kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmeye yanaşmadığı Thapki’nin maceraları konu ediliyor.

AŞK BİR RÜYA 42. BÖLÜM FRAGMANI – 31 MART FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 42. Bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 31 Mart fragmanı ekranlara geldi. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani,  Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna ve Jaya Battacharya isimlerinin yer aldığı Kanal 7 dizisi, 2015 Hindistan yapımıdır. Aşkın ve masumiyetin öyküsü olarak yayınlanan dizinin son bölümü yine çok konuşulacak.