Kanal 7 televizyonunda her akşam dizi severler ile buluşan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 97. Bölüm fragmanı ve özeti ekranlardaki yerini aldı. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin son bölümünde Dhruv’un Thapki ve Bihan’ı ayırmak için yeni planlarını devreye soktuğunu izlemiştik. Thapki’ye sürekli tuzaklar kuran, Bihan’ı ise yanlış yönlendirmeye çalışan Dhruv’un birbirini seven aşıklara başka neler yapacağı yeni bölümlerde belli olacak. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya 27 Mayıs özeti fragmanı Hint dizileri sevenler için Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Aşkın tüm sorunları çözeceğine inanan Thapki’nin yürekleri ısıtan hikayesinde yine heyecanla izlenecek bir bölüm ekranlara gelecek. Aşk Bir Rüya dizisinin tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA 97. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisinin yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 97. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Dhruv, Bihan ile Thapki hakkında konuşmuş ve onun evliliğe sıcak bakmadığını söylemişti. Bihan ise Dhruv’un sözlerine inanarak, Thapki’nin kendisine neden böyle davrandığını anlamadığını, böyle giderse aralarında büyük sorunlar çıkacağını söylemişti. Dhruv ise planında yeni bir aşamaya geçmiş ve artık bu ilişkiyi tamamen yerle bir etmek için saldırmanın vaktinin geldiğini söylemişti.

AŞK BİR RÜYA 27 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI YAYINLANDI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 27 Mayıs Çarşamba özeti fragmanı yayına girdi. Son bölümde Divakar yeniden sahneye çıkmış, evin yıkılacağını söylemiş ve kayınvalidesini götürmeye çalışmıştı. Konakta kendisinin yaşaması gerektiğini söyleyen Divakar, bu büyük konakta yaşaması halinde herkese patronluk taslayacağını dile getirmişti. Bu esnada ise Dhruv’un Thapki’nin resmine baktığını görmüştü. Aşk Bir Rüya dizisi 97. Bölümü ile Kanal 7’de yayınlanacak.