Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Aşk Bir Rüya’nın yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 85. Bölüm özeti yayınlandı. Hint dizileri yeni bölümleri ve dizi fragmanları izle aramaları sonuç verdi. Aşk Bir Rüya’nın fragman detayları belli oldu. Son bölümde Şada, Vasu’ya yakalanacak ve ceza alacak. Şada, Thapki’ye oynadığı oyunda suçüstü yakalanacak. Thapki ve Bihan ikilisinde ise kıskançlık durumları ekranda yerini alacak. Thapki Bihan’a tuzak kuracak. Aşk Bir Rüya 14 Mayıs Perşembe özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. 2015 Hindistan yapımı olan ve dram – romantik türleri ile ekranlara gelen, yürekleri ısıtan bir aşk öyküsünün anlatıldığı dizinin fragman detayları haberimizde cevap buluyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 85. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisinin 85. Bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı Kanal 7 izleyicilerin dikkatine sunuldu. Aşk Bir Rüya’nın yeni bölümünde Thapki’nin kıskançlık krizi ekrana gelecek. Thapki, Bihan’ı hayranı olduğu oyuncudan kıskanacak ve pişman olması için bir oyun kurgulayacak. Bihan bu tuzağa düşecek mi? Sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

AŞK BİR RÜYA 14 MAYIS PERŞEMBE ÖZETİ YAYINDA

Aşk Bir Rüya dizisi 14 Mayıs Perşembe özeti ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Şada, Thapki’ye yaptıkları için ceza alacak ve buna hamileliği de engel olamayacak. Vasu, Şada’yı cezalandırmak için kararlı bir tutum izleyecek. Radyo programcısına ders vermek için giden Vasu orada Şada’yı görerek şok olacak.