Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölümü olan 14. Bölümü ile ekranlara gelecek. Kanal 7 ekranlarında yeni başlayan Aşk Bir Rüya dizisi hafta içi saat 21.30’da, hafta sonu ise 21.00’de yayınlanıyor. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı olan Aşk Bir Rüya 14. Bölüm fragmanı ve özeti yayında mı? Sorusu yanıt buldu. Aşkın ve masumiyetin öyküsü olarak ekranlara gelen Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı ve detaylara dair ayrıntılar ortaya çıktı.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 2 MART FRAGMANI

Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Aşk Bir Rüya 2 Mart fragmanı izleyici ile buluştu. Dizinin yeni bölümünde Dhruv uzun uğraşlar neticesinde Thapki’yi evliliğe razı ediyor. Dhruv’un kardeşi olan Bihan ise abisinin kekeme bir kızla evlenmek istemesini ve annesinin bu duruma izin vermesini anlayamıyor.

AŞK BİR RÜYA FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

AŞK BİR RÜYA 14. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi 14. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Dizinin son bölümünde Thapki’nin kekemeliğini bilmeyen Vasundhara kulağına kaçan böcek sebebiyle hiçbir şey duyamayacak. Ailenin diğer gelinleri de onun bu halinden yararlanmak isteyecek ve Thapki’nin kekemeliğini düğüne kadar gizlemeye çalışacak. Dhruv ve Thapki’nin aileleri nişan için hazırlıklara başlayacak.

AŞK BİR RÜYA HANGİ GÜNLER, HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Aşk Bir Rüya dizisi her gün, Kanal 7 kanalında dizi severler ile buluşuyor. Başrollerde Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın yer aldığı Aşk Bir Rüya dizisi aşkın ve masumiyetin hikayesini anlatıyor. 2015 Hindistan yapımı olan dizi, dram ve romantik türleri ile ekrana geliyor.