Ekranların büyük ilgiyle takip edilen Hint yapımlarından olan Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 109. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan ve Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan dizide aşkın tüm sorunları çözeceğine inanan Thapki’nin maceraları ekrana geliyor. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 8 Haziran fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Hindistan’da yayınlandığı dönemde birçok ödül kazanan ve izlenme rekorları kıran Aşk Bir Rüya dizisi yürekleri ısıtan bir öykü sloganı ile ekranlara geliyor.

AŞK BİR RÜYA 109. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı Aşk Bir Rüya dizisinin son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 109. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimlerinin yer aldığı dizide yine heyecan dolu bir bölüm izleyici ile buluşacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA 8 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Aşk Bir Rüya 8 Haziran 2020 Pazartesi fragmanı özeti ekranlara geldi. Kekeme bir kız olan Thapki’nin öyküsünün ekrana yansıdı yapım Kanal 7 ekranlarında her gün yayınını sürdürüyor.