Kekeme bir kız olan Thapki’nin hikayesinin paylaşıldığı Aşk Bir Rüya dizisi 12 Haziran Cuma akşamı son bölümü ile ekranlarda olacak. Uzun süre Şada’nın, daha sonra Dhruv’un eziyetlerine katlanan Thapki, son olarak Koşi’nin eziyetleri ile başa çıkmaya çalışıyor ve Bihan’a kendisini ifade edemiyor. Sürekli yanlış anlaşılan Thapki son bölümde de büyük üzüntü yaşayacak. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 113. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin izlemesi için Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma açıldı. Önemli sahnelerin yer alacağı yeni bölümde Thapki çocuk haberini vermek için aileyi toplayacak ancak hiç bir şey umduğu gibi gitmeyecek ve Şada ortaya çıkacak. Aşk Bir Rüya 12 Haziran Cuma özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Yürekleri ısıtan bir hikayenin paylaşıldığı dizi Kanal 7’nin çok izlenen Hint yapımları arasında yer alıyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 113. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Kanal 7 ekranlarında günlük yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 113. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Thapki gelişmeler karşısında şok olacak ve Bihan’ın hayatı kurtulsun diye yalan söyleyecek. Bihan’ın güvenini kaybeden Thapki’nin ne yapacağı yeni bölümde belli olacak.

AŞK BİR RÜYA 12 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisinin 12 Haziran Cuma özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Aşkın tüm sorunları çözeceğine inanan ve kekeme bir kız olan Thapki’nin Pandeylerin evindeki hikayesi zor bir dönemece giriyor.