Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 133. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 televizyonu tarafından paylaşıldı. Kanal 7 ekranlarında her gün saat 21.00’de izleyicilerle buluşan dizi Perşembe akşamı yine heyecan dolu bir bölümle ekranlarda olacak. Kendi ülkesinde yayınlandığı yıllarda ödülleri toplayan ve önemli izlenme rakamlarına erişen dizide, kekeme bir kız olan Thapki’nin hikayesi ekrana geliyor. Yıllar sonra hor görüldüğü Pandeylerin evine başka bir isimle dönen Thapki, geçmişte kendisine kötülük yapanlardan intikamını alıyor. Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 2 Temmuz özeti fragmanı yayına girdi.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 2 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 2 Temmuz Perşembe özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde yine büyük bir çekişme yaşanacak. Aditi için verilen partide yine Bihan ile Kabir arasında gerginlik çıkacak. Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın başrol oynadığı dizide Thapki’nin yürekleri ısıtan hikayesi ekranlara gelmeye devam ediyor.

AŞK BİR RÜYA 133. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 133. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Kendisine kötülük edenlerden intikam almak için yıllar sonra başka bir isimle geri dönen Thapki’ye Dhruv ve Kabir yardım ediyor. Kanal 7’nin sevilen dizisi günlük olarak yayınını sürdürüyor.