Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 132. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Aşk Bir Rüya dizisinin 132. Bölümünde yine bir tören düzenlenecek ve herkes yeniden bir araya gelecek. Bihan, öz annesi olan Koşi’nin törene gelmediğini söyleyerek törenin başlamasına izin vermeyecek. Kabir ve Vani yeni planlarını yapmak üzere tören alanından uzaklaşacak. Şada, Aditi’ye yeni bir kötülük yapmak için kandili kullanacak. Vasu ise törene sürpriz bir ismi davet ederek herkesi şaşırtacak. Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 1 Temmuz Çarşamba özeti fragmanı yayınlandı.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 1 TEMMUZ ÇARŞAMBA ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 1 Temmuz Çarşamba özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hindistan yapımı dizi kendi ülkesinde oldukça popüler bir dizi olarak biliniyor. Yayınlandığı süreçte izlenme rekorları kıran dizi ödülleri de toplamıştı.

AŞK BİR RÜYA 132. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya 132. Bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Thapki’nin yürekleri ısıtan umut dolu hikayesi günlük olarak saat 21.00’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.