Ülkemizde ilgiyle izlenen ve çok sevilen Hint yapımlarından olan Aşk Bir Rüya dizisi 108. Bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak. Son bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Aşk Bir Rüya dizisi 7 Haziran özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Jigyasa Singh (Thapki), Manish Goplani (Bihan), Ankit Bathla (Dhruv), Monica Khanna (Şada), Jaya Battacharya (Vasu) ve Jairoop Jeevan (Balu) oyuncularının kadroda olduğu dizinin yeni bölümlerinde Bihan’ın zor kararları, Thapki’nin çaresizliği ve Pandey’lerin üzüntüsü ekranlara gelmeye devam edecek. Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 108. Bölüm fragmanı özeti çok konuşulacak. Heyecan dozajının giderek yükseldiği dizi Kanal 7 ekranlarında saat 21.00’de yayınlanıyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 7 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı, Aşk Bir Rüya 7 Haziran özeti ve fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Aşkın tüm sorunları çözeceğine inanan genç bir kız olan Thapki’nin öyküsü Pandey ailesinin evinde devam ediyor.

AŞK BİR RÜYA 108. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 108. Bölüm fragmanı özeti büyük ilgi gördü. Hindistan’da yayınlandığı yıllarda ödülleri silip süpüren ve izlenme rekorları kıran dizi Kanal 7 ekranlarında günlük olarak akşamları yayına giriyor.