Aşk Bir Rüya dizisinin yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 13 Haziran Cumartesi özeti ve fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümü başka bir zaman diliminde geçecek. Aradan yıllar geçmiştir ve Thapki ortadan kaybolmuştur. Şada evin hanımı olmuştur. Büyükanne ise Thapki’yi çok özlemektedir. Bihan Thapki’nin yaşadığını bilir ancak kimseye söylemez. Böyle bir ortamda Thapki bir anda geriye döner ve herkeste şok etkisi yaratır. Aşk Bir Rüya 114. Bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma açıldı.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 13 HAZİRAN CUMARTESİ ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisinin 13 Haziran Cumartesi özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde tüm izleyenleri çok şaşırtacak gelişmeler yaşanacak. Thapki bambaşka biri olarak ekranlara dönecek.

AŞK BİR RÜYA 114. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisinin son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 114. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Thapki’nin gözlüklü ve farklı hali artık dizide yeni bir dönemin de başlangıcı olarak yorumlanıyor. Thapki artık korkak bir kadın olarak değil, cesur bir karakter olarak dizide yer alacak.